Concursul de Eseuri în Drept canonic, ediția 2017-2018, este organizat de Centrul de Studii Nomocanonice al Universității „Babeș-Bolyai” în parteneriat cu Departamentul de Studii juridice și canonice al Centrului „Dumitru Stăniloae” din Paris.

Concursul de Eseuri în drept canonic, ediția 2017-2018, se organizează și se desfășoară în vederea atingerii următoarelor obiective:

  1. a) aprofundarea temelor canonice de interes major pentru Biserica Ortodoxă
  2. b) dezbaterea și abordarea critică a unor teme canonice actuale
  3. c) evidențierea fundamentelor dreptului canonic comparat
  4. d) oferirea unei platforme de dezvoltare a studenților și masteranzilor în teologie cu interese în temele principale ale Dreptului canonic ortodox

ETAPELE CONCURSULUI

Etapa 1. Participarea la concurs se face prin înscrierea pe site-ul nomocanon.com până data de 15 ianuarie 2018. Prima etapă a concursului constă în alegerea unei teme de Drept Canonic și tratarea acesteia într-un referat de 13-15 pagini (în afară de pagină de titlu și bibliografie), în limba română, format pagină A4, font Times New Roman, caracter 12, redactat după normele Revistei Studii Teologice (http://www.studiiteologice.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=24), paragraf: 1,5, oglindă text 2,5 cm.

Textul final, în format Word, va fi trimis la adresa info@nomocanon.com  până la data de 7 martie 2018.

Etapa 2 Referatul final va fi prezentat în fața unei comisii de jurizare la data de 9 martie 2018.

Concursul de Eseuri în Drept canonic, ediția 2017-2018, este dedicat studenților de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, de nivel bachelor și masterat.

Regulamentul oficial disponibil AICI

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.